Как да напиша отзив?

За всеки специалист е наистина важно да има обратна връзка от хората, които са му се доверили. Вашите положителни отзиви и благодарности, са еднакво стойностни, наред с всички препоръки и предложения за нови теми, събития и услуги, които предоставяте като информация. Водена съм от желанието да бъда максимално полезна както на Вас, като мои клиенти, така и на други посетители на страницата, които търсят съдействие. Затова ще приема с благодарност всяко послание и впечатление.

Оставете личен коментар още СЕГА:

Радвам се на прекрасните насърчителни думи, взимам под внимание личните Ви предпочитания и ценя високо Вашето мнение и идеи.

Тези, които са преминали през мои обучения или консултации, знаят, че имам специално внимание. Винаги проследявам процеса на усвояване на техните знания и умения. За мен, като професионалист, е важно да знам дали и какво ще приложите в ежедневието си. Как това да се случи с лекота. Да отговарям на всички съпътстващи въпроси и да мотивирам, когато навикът на инертността е упорит.

Хората, които споделят какво ги вълнува, какво още искат да знаят и разберат, разказват за техните препятствия, правят работата ми по-ефективна. Защото така мога да давам като публикации, уебинари и препоръки точно за това, което им е необходимо!

В тази връзка, призовавам да отделите няколко минути, за да опишете какво Ви дават моите консултации, дали мога още да ги подобря. Кое за Вас е особено ценно – примери, структура, всеобхватност, изказ, поддръжка? Вероятно се чудите “защитени ли са личните ми данни?” Вие сами определяте колко и какво да споделите!

Как да си бъдем максимално полезни?

Междувременно, могат да Ви хрумнат добри идеи за съвместно взаимно изгодно сътрудничество. С внимание ще обмисля предложенията Ви.

При желание, изпращайте ми снимки от Вашето преобразяване – какво сте променили във визията си, в навиците, в стила на живот.

Често ме питате какво да напишете като обрана връзка. Ето някои помощни въпроси:

Подобрили ли са се Вашите отношения, възприемат ли Ви с повече доверие и симпатия?

Самите Вие, научихте ли се да се харесвате и приемате в цялостност? Постигнахте ли хармония между своя вътрешен свят и начина, по който изглеждате?

Успявате ли свободно и с лекота да изразите своята индивидуалност и уникалност?

Очаквам да разбера…

С уважение, 

Милена Белчева – Вашият имидж консултант ©

Имидж Стил Просперитет

Заглавно изображение -kaboompics, снимка #pikrepo.com

Leave a Reply