Oтзив светла иванова

отзив, ревю, обратна връза

Представям на Вашето внимание обратната връзка за работата ми, предоставена от една очарователна дама, която имах удоволствието да консултирам.

Как се чувстваш след направения цветови анализ  – доби ли повече спокойствие, увереност и яснота кое е подходящо и кое неудачно като нюанси за теб?

Добре се чувствам. Да, добих яснота, много добре беше обяснено. Разбрах какво имаш предвид, като преценяваш кое и защо е подходящо за мен.

Имаше ли изненади в индивидуалните палитри, които ти изготвих, по отношение на твоите възприятия и убеждения?

Учудих се за черното, мислех, че ми отива с по-силно червило. Вероятно при промяна на тена, има лека разлика, също и за по-ярки цветове, не се бях замисляла, че бледнея толкова, но наистина има логика.

Имаме съвпадения, що се отнася чисто до някакъв усет при мен. Например никога не съм се харесвала в синьо, сякаш като пребита, с матовата ми кожа. 
Винаги съм харесвала зелено и маслено зелено, както и бордо, още едно съвпадение, както и кафяво. 

Интересното е, че имаме доста предразсъдъци за това как е уместно да се обичаме, в какви цветове. Даже имаше изследване, че по-напреднали общества обичали по-неутрални цветове, а по-цветните били за по-изостаналите. Това разбиране, заедно с желанието понякога да не се набиваш на очи, често е определяло и моя избор.

Оказва се обаче, че несъзнателно това, което ми носи радост относно цветовете се изрази в предпочитание към разнообразно обагрени цветя.

Какво се промени?

Започна ли да наблюдаваш вече самостоятелно как се отразява всеки нюанс на твоето излъчване и да подбираш стайлинга си за всеки ден по-лесно и прецизно?

Интересно, че наистина ми се прииска да експериментирам с цветове, на които не съм обръщала толкова внимание досега. Вече имам повече причини да предпочитам по-цветни дрехи, при условие, че по-неутралните и много светли не са моята палитра. 

Повече се замислям за нюансите, за това как се усещам в тях. Радвам се, че моите цветове са както наситени, така и топли, меки, не са дразнещи.  

Изпитваш ли сега повече вдъхновение и творчески импулс за нови цветове и комбинации в дрехите, прическите, грима?

Чудесно е, че вече си задавам въпроси, преди да закупя дреха, докато преди не се замислях доколко цветово ще е подходяща за мен.

Сега, разбирам, че дрехите не се възприемат като нещо отделно, нито човекът, когато ги облечем, а създават един ансамбъл, който трябва да излъчва хармония и  отделния елемент е добре нито да изпъква прекалено, нито да се изгубва много.  

Много или малко?

Беше ли достатъчно изчерпателна информацията за теб и имаш ли желание нещо да добавя към консултацията?

Информацията беше много изчерпателна и подробна. Много ти благодаря!

Кое беше най-ценното за теб и какво би споделила от личен опит за тези, които се колебаят да си подарят това преживяване?

Ценен беше много индивидуалния подход и подробни обяснения лично за мен, с приложените снимки. Така имах възможност лично да разбера и да се убедя, а не да следвам нещо, което не усещам.

Желая ти много успех, необходимите качества и отношение ги имаш, както и индивидуален стил. Много ми хареса твоя подход за многопластовост и обхващане на всяка сфера от личността.

Благодаря за доверието и отделеното време!

С уважение, Милена Белчева, имидж консултант