Цветови тенденции пролет-лято`21

момиче в зелено яке

Прелестни лейдита и класни мъже!

Още през първия учебен ден, публикувам тенденции за следващите 2 години, защото ценя високо присъствието и лоялността Ви. Затова се опитвам първо от мен да научавате най-новите и полезни неща, които ще направят ежедневието и стила Ви по-интересни и вдъхновяващи! Вярвам, че заслужавате да бъдете отличници в живота и да получавате както най-добрите и приложими съвети. Също така – много мотивация и насърчение.

Всеки месец допълвам албумите в социалните медии и публикациите с нови колажи, надявам се, че са Ви от полза! Още през 2019-та представих на Вашето внимание актуалните разцветки за 2 години напред. Правя това, защото в модната индустрия се работи в перспектива, а не сезон за сезон. Създадох и този колаж, тъй като много дами предвиждат да получат или подарят на себе си и близки хора нов тоалет или прекрасен аксесоар. Убедена съм, че тези палитри ще улеснят избора Ви!

Кои са нюансите – хит за 2021-2022?

  • Всички бледи, тебеширени вариации на слонова кост, пясъчно жълто, пудра, теракота, корал, малина, верде зелено, мента, оранжево като на бейби морковите, топъл мъх и т.н.
  • Има и по-ярки, чисти цветове, които са удачни за хора с по-висок контраст между коса, кожа и очи. Те могат да се ползват умерено и в палитрата за грима.
  • Внимавайте с телесните тонове. Макар и актуални, те не са удачни за всеки и с тях може да изглеждате безлични и изтощени.
  • Вижте, ако сте пропуснали, коя е палитрата и за аксесоарите през 2021-ва.

Разбира се, важно е и да познавате и своя цветотип – кои са най-подходящите и подчертаващи красота на всеки конкретен натюрел разцветки. На човек с по-жълтеникав тон на кожата, бледите лилаво-сивкави оттенъци ще стоят наистина зле. Обратното – дама с изумрудено зелени очи, естествено тъмна коса и снежно бяла кожа, ще изглежда нелепо в топли, пастелни оранжеви тонове. Напомням, че има много смесени, преходни типове, затова всеки анализ става индивидуално и не само на база сезонната теория! Целта е да носите тези цветове, които помагат да засияете и да изглеждате младолики, освежени и максимално привлекателни!

Свържете се с мен, ако тази тема Ви интересува и (си) подарете това празно преживяване! Цветовият анализ може да се случи онлайн, в удобно време и наистина да промени положително Вашето себевъзприятие и самочувствие! Заслужавате го!

Милена Белчева – Вашият имидж консултант

фотокредит колаж с нетърговска, а илюстративна цел – мрежата, заглавно изображение alireza-esmaeeli-unsplash