Хитови цветове есен-зима 20-21

модни тенденции 2020 2021

Прелестни хора!

Първо нещо, което забелязват отдалеч хората, това са ЦВЕТОВЕТЕ!

Може да сме с много интересен грим, аксесоар, детайл, но те нямат такова силно въздействие първоначално. Споделям с Вас актуалните цветови нюанси, на база на които може да подберете есенно-зимния си гардероб. В поредица публикации ще допълвам и тенденциите и за 2021-2022 година, за да бъдете максимално осведомени и да имате дрехи, които ще бъдат модерни по-дълго време.

Ревизирайте внимателно връхните си дрехи, шапки, шалове, ръкавици, обувки, очила, бижута, чанти, чорапогащници, сака, панталони, поли, ризи, пуловери... Може някои от тях да са актуални отново като цвят, или дрехите, които са ви омръзнали, да позволяват да ги освежите с нов елемент – декорация с цвете, интересен принт, панделка, джоб, фишу, брошка.

Общото между представените актуални цветове е тяхната наситеност. Всички те са интензивни и изразителни, категорични. Тук липсва лекота, прозрачност, колебание. Удивително красиво морско зелено, индигово синьо, цикламено розово – светът изглежда толкова различно с тях! Хит са също доматено червеното, морковеното оранжево и цветът ма мока мус – колко апетитно само!

Въпреки че цветовете за периода са живи и забележими, в тях няма агресия, както например в неоновите варианти. И есента, и зимата предполагат да бъдат наистина вдъхновяващи, предвид този вълнуващ колорит.

Също така, обърнете внимание на съчетанията между отделните разцветки, фактури, обеми. Целта е да си кореспондират по интересен и приятен за окото начин.

Разбира се, не всеки цвят е подходящ за Вашия тип коса, тен, очи и професионална сфера, затова Ви е необходим специфичен ЦВЕТОВИ АНАЛИЗ. Така ще знаете точните оттенъци и нюанси на даден цвят, които Ви карат да сияете и изглеждате жизнени, отпочинали, възхитителни! Заслужавате да бъдете точно такива!

Не губете време в отлагане да изглеждате и да се чувствате великолепно! Колебаете ли се какво да промените, питате ли се защо с някои дрехи изглеждате безлично и скучно? Каня Ви да разберете това, както и още много важни неща в едно вълнуващо пътешествие в преоткриване на истинското Ви аз!

 photo by_milad sefidfard_unsplash

Запишете се за консултация, ако тази тема е важна за Вас и желаете да привличате не с модерни краси, а с най-удачните такива, съобразени с личния Ви цветотип и начин на живот.

И така, избрахте ли вече с кои нови цветови варианти ще блеснете пред света?

Прочетете и споделете!

Милена Белчева – Вашият имидж консултант ©

Имидж Стил Просперитет    

фотокредит колаж – мрежата-посочен източник,

заглавно изображение:via kaboompics