уверена Женственост

визия, женственост

Нашият вътрешен свят се проявява чрез излъчването и поведението ни пред света, чрез начина, по който си взаимодействаме с другите и реагираме на обстоятелствата в живота. Външността е не само опаковка, а послание!


❓ Какво предавате с избора си на стил, дрехи, аксесоари, цветове, материи?
❓Какво изразява Вашата прическа, маникюр, осанка?
❓Каква енергия излъчвате?
❓Какво казва Вашата усмивка?

Запишете се за среща, на която да поговорим за тези и още други интересни неща, за Вашия психопрофил и цветотип, за целите, които имате и нещата, които искате да постигнете.

колаж – Имидж Стил Просперитет, изображение с нетърговска цел – мрежата

Една хармонична личност е сбор от ценности, мисловни програми, нагласи, преценки и умения да съчетава по най-добрия начин всички компоненти, които изграждат цялостната визия.

Има много интелигентни и способни хора, които просто не знаят кои нюанси и модели да изберат, съобразно фигурата, лицето си, повода, какви са характеристиките на деловия имидж, как да комбинират наличните си вещи и дрехи, с какъв цвят на косата/червилото ще изглеждат по-млади и привлекателни, кои жестове ще издадат тяхната неувереност и т.н. Има други, които полагат огромни грижи за своята физика, но пренебрегват важни детайли относно поведение, изказ и стил.

Именно това е ролята на специалиста – да преведе всеки, според неговите специфики и потребности, към един вдъхновяващ и изискан образ. Изберете своето щастие Днес! Разберете как да бъдете “Жена – муза” всеки ден от живота си!

С уважение,

Милена Белчева – Вашият имидж консултант
Имидж Стил Просперитет ©

Заглавно изображение с нетърговска цел: pikrepo.com