Топ тенденции в грима`20-21

тенденции в грима

Привет, великолепни лейдита!

Днешната публикация е посветена на Вас и Вашата красота! Колкото по-добре се грижим за нея, толкова сме по-уверени и привлекателни.

Гримът прави образа на една жена възхитителен, или смущаващ! Независимо дали е пестелив, или по-драматичен и забележим, той трябва да кореспондира с физическите Ви специфики, с повода, с тоналната Ви, с облеклото и Вашия психотип. Но всичко пак, можете да видите какви са тенденциите и в тази посока. Акцент в лицето ще бъдат устните, обагрени в сочно червено червило с по-светъл или по-наситен нюанс. Очите са деликатно подчертани, но дават усещане за повече лекота и невинност в погледа.

Изкуствените, или театралните мигли, постигнати с грим продукти постепенно губят позиции. През последните години навлезе и модата на боядисаните и ламинирани ресници, но посоката е в подчертаване на натуралното излъчване. Дори да сте изкушени да поддържате визия с допълнителен обем на устните, скулите, миглите, бъдете премерени в промените.

Много дами са привикнали към алгоритъма с използване на многобройни продукти за скулптуриране на лицето. Ако имате на разположение такива палитри, бихте могли да ги ползвате като лек акцент, база за сенки, лек бронзант за тялото и т.н. Камуфлажът е за дискретно прикриване на несъвършенства, а не за цялостно преобразяване.

Знаете, вероятно, че кожата е най-големият човешки “орган” като площ. Грижете се за нейния добър вид не само с декоративна козметика, а и с повече слънцезащитна такава, ползвайте подхранващи масла и хидратанти. Особено внимание обръщайте на зоната на шията и деколтето. Там фините бръчици постепенно стават дълбоки издайнически резки.

via_Elizaveta Strelkova_Unsplash

Запишете се за консултация (може и онлайн), ако желаете да научите какви са принципите при изграждане на грима като последователност, избор на продукти, цветни нюанси и т.н. , съобразени с Вашата лицева структура, форма на очите и устните, тип кожа и цветова характеристика.

Вълнува ли Ви какви ще топ цветовете през пролетта и лятото на 2021-ва?

Прочетете и споделете!

Милена Белчева – Вашият имидж консултант ©
Имидж Стил Просперитет

заглавен кадър Stefan_Stefancik@unsplash