Топ цветове пролет-лято 2021

тенденции пролет лято 2021

Прелестни хора, почитатели на красотата и стила!

Още сме в летния сезон, но нямам търпение са споделя с Вас цветовите комбинации, които ще бъдат актуални през следващото лято – 2021. Вярвам, че по този начин ще добиете представа:

  • как да формирате мъдро гардероба си
  • кои налични дрехи в актуални нюанси може да запазите
  • какво бихте искали да си подарите като нов артикул /must have/

Очакват ни не само благоприятни като време сезони, а и радващи окото с елегантни съчетания, както в облеклото, така и в интериора.

Разцветките са изключително приятни и в тях има осезаема мекота и спокойствие. Дори оттенъка на червено е по-деликатен и не така агресивен. След година на сериозни обрати в световен план и необичайни промени в нашето ежедневие, довели до силна тревожност и загуби, наистина имаме нужда от успокояващата сила на цветовете!

Ключовите акценти са: тебеширени тонове, мекота и женственост. Те са валидни не само за дрехите, но и за аксесоарите, включително за тези със строга геометрична форма – чанти, клъчове, колани…Обувките впечатляват с пищни декорации, но има и изцяло минималистични модели.

Кадифето и плюшът са отново модерни! Лично аз, препоръчвам да избирате висококачествено плътно кадифе с лека еластичност. Различните вариации на плюш, макар и по-масови, често изглеждат евтино и буди неприятно асоциации. Също, бихте могли да се възползвате и от обновяване на обувките Ви с модели, изработени от кадифе и велур.

обувки

              photo by_Marcus-Lewis_unsplash

Веднага фокусирах предложенията от колажа любимото ми тюркоазено. При това, съчетанията му с други нюанси са разнообразни и очарователни Тук то е представено във вариант aqua, близък до познания teal, който в различна наситеност отива на всички цветови профили! Знаете ли към кой от тях спадате Вие?

Ако Ви е любопитно да разберете, очаквам да се свържете с мен за вълнуващ и изключително полезен цветови анализ – в среща на живо или online! Пишете ми за повече детайли!

Тук може да разберете и каква е модата в обувките през 2021-ва!

Създадено с обич, за хармония и щастие!
Милена Белчева – Вашият имидж консултант ©                                                            Имидж Стил Просперитет

фотокредит – колаж_nouw.com, без търговска цел, заглавно изображение: pexels_ali-pazani