Топ десени есен-зима 20-21

кецове, модерни

Прелестни хора, които следите моята работа и публикации!

?Предлагам на Вашето внимание тенденциите за предстоящия есенно-зимен сезон, предложения на водещи дизайнери в модната индустрия.
Вярвам, че споделените идеи ще бъдат източник на полезна информация и вдъхновение за Вас!

Годината не беше лека, но това е още една причина да гледаме напред – към едно по-спокойно и уютно време!

?Принтовете не следват реалистичния цвят на животинската окраска. Навлизат свободните линии, светлите графични елементи в цветовете на дъгата, камуфлажните десени.

?Наблюдава се навлизане на еклектични и привидно несъвместими решения в принтовете – стилизирани природни елементи и имитации на кожа, флорални елементи, комбинация между едри и минималистични елементи. Актуални са и етно шевиците и бродерии с мъниста.

?По отношение на моделите: Смело се налагат и моделите на високи платформи и стабилен ток. Завръщат се ниските сандали с връзки около глезена. Продължават да са актуални моделите тип “балеринки” с каишки. Не излизат от мода и пухените декоративни елементи при обувки, ключодържатели, чанти и т.н.

?Масово предпочитани са тигровите, леопардови, зеброви и змийски принтове и в дрехите, и в аксесоарите.

фотокредит_Jordan Nix_Unsplash

Принтове и мода

?Последните години се наблюдава завръщане на графичните елементи с етно визия, такива, вдъхновени от барока и поп-арта. Колажирането, или т.нар.пачуърк, също са любим похват в изграждането на визиите, които предлагат дизайнерите. Виждаме ги в изработката на топове, рокли, ризи, връхни облекла, обувки.

?Залага се на усещането за райска градина, отмора, простор. Моделите носят тропическо настроение и свежест. Използват се и много оптични илюзии, наивистичен рисунък, стилизирани цветя. Абсолютен хит са и шарките от килими и черги с богата орнаментика!

Прочетете и споделете!

Вижте и кои са тенденциите и за следващия пролетно-летен сезон!

Свържете се с мен за свободни часове за консултация, ако искате да бъдете актуални, класни и да впечатлявате със стил! Нека обсъдим кои от предлаганите модели, линии и цветове се вписват удачно в начина Ви на живот, подчертават натюрела Ви и способстват да постигате целите си!

Има хора с вроден усет за мода, съчетания, пропорции, но за други този свят е колкото примамлив, толкова и сложен. Ако искате да бъдете в крак с времето и да изградите полезни навици и умения за Вашия гардероб и безупречна визия, с радост ще съдействам и в дългосрочен план.

автор: Милена Белчева – Вашият имидж консултант ©       

Имидж Стил Просперитет

фотокредит колаж – мрежата, само с илюстративна, нетърговска цел, заглавно изображение –ryan-plomp_unsplash