Тенденци десени пролет-лято`21

цветове, цветя, десени

Какво ще бъде актуално в принтовете, според производители и моделиери?

Вълшебни лейдита, тази публикация ще бъде насочена предимно към Вас!

Правя бърз поглед и към предстоящите топли сезони през 2021-ва – триумфираща женственост, нежни багри, пастелна гама, ефирни материи и природни мотиви. Лично на мен, тази тенденция ми допада, макар да ми отиват далеч по-интензивни цветове. Но винаги съм насърчавала дамите да носят рокли, дълги поли и меко падащи тъкани, които да правят движенията им по-плавни, грациозни, приятни…


Ментовото е на почит, макар реалният цвят на мента да не е този, с който се асоциира името! Актуално е в по-хладен синкав, или по-топъл, по-зелен вариант, но и в двата случая – блед! Сега е времето на изящните и вдъхновяващи рисунки на цветя! Тенденциите са толкова разнообразни тази година!


Лилавото отново се завръща
, след своя възход, когато през 2018-та ултравиолетът бе цвят на годината. В различна наситеност и острота, този цвят отива на всички, просто е важно да знаете кое точно е Вашето лилаво/цикламено, за което с радост ще Ви помогна!

Всеки заслужава да изглежда възхитително, а когато има и яснота и подкрепа от специалист, със сигурност самочувствието му ще бъде на нужното ниво!


Обръщам внимание, че палитрите, които виждате в колажа са доста капризни, особено при употреба в декоративната козметика. Не ходете с лилави устни или сиви сенки, само защото това е “модерно”. Има специфика на нанасяне на грима, има и лица, които изглеждат много уморени и нелепи в даден цвят.

Ако сте все още резервирани към ефирните цветни рокли, може би ще подновите битовия текстил – престилки, калъфи за столове, покривки?

photo credit_Tim Mossholder_Unsplash

Внесете романтика и ведрина в живота си, пренесете красотата на природата в своя дом – в аромати, багри, форми. Бъдете креативни и се наслаждавайте на сътвореното!

 photo credit_Evie S_Unsplash

Накрая, напомням, че мъжете няма да се впечатлят от нюанса на камъчетата на обеците Ви, който си отива с декорацията на ноктите, примерно. Те ще гледат цялостната хармонична визия и ще Ви възприемат повече като цветно петно и форма (силует)! Вашето умение е в това, как ще раздвижите този тази картина, как ще я оживите и презентирате!

Имате ли нужда от консултация и персонални препоръки в тази посока – с радост ще Ви съдействам!

Любопитно ли Ви е какви са какви са и тенденциите при есенно – зимните десени през 2020-2021-ва – следващата публикация е за това.

Прочетете и споделете!

Милена Белчева – Вашият имидж консултант ©     

Имидж Стил Просперитет

фотокредит – мрежата, с илюстративно, нетърговско предназначение,

заглавна снимка: nick-karvounis-unsplash