Тенденции мъжка мода`21

мъжка мода 2020

Да удостоим с внимание и мъжете!

Добавям още още един колаж за актуалните тенденции в модата при силния пол. Доколко визиите предполагат да е такъв, е отделен въпрос. Моите предпочитания винаги са гравитирали около класическите модели, в съчетание с леко бунтарски елементи или артистични акценти. Разбира се, думата имат действащите дизайнери, за мен остава да съдействам с изграждането на стила и перфектния реквизит за гардероба.

Пред 2021-ва година, ще бъдат модерни природните цветове и особено тези нюанси от класическите летни пейзажи, без нищо агресивно и мрачно. 

По отношение на цветовите вариации дизайтерите са вдъхновени от хармонията в багрите на подправките. Само внимавайте – и в модата, както в кулинарията, всичко е въпрос на мярка и пропорции!

В света на принтовете водещи ще бъдат геометричните шарки, историческите сцени, карето, графитите, комикс елементите.

Моделите са предимно с over size пропорции, завръщат се 7/8 дължините на ризите и панталоните, дори при по-елегантните визии, продължава да е актуално навиването на крачолите, а по лично мои наблюдения, нов тренд е навиването на единия крачол на панталона до коляното! С пълна сила се завърна и маншетът!

Цялостното излъчване е по-динамично, но и по-меко. Навлизащата женственост в мъжките модели вероятно радва мнозина с по-особени влечения и разбирания, но едва ли и дамите, които винаги са търсили своя верен покровител!

Прическите също са дискретни, подредени, минималистични. Все по-често модните специалисти представят гримирани модели, но се надявам тази тенденция да отшуми. 

Тези, които искат да научат повече за това кои модели, цветове и десени импонират на характера им и пасват на начина им на живот, какви елементи от облеклото са задължителни за стилния мъж, по какъв начин могат да изглеждат привлекателни и впечатляващи приятно – отговорите са на един клик разстояние! Запишете се за делова среща с мен и имайте оптималния желан имидж!

Прочетете и споделете!

Милена Белчева – Вашият имидж консултант ©       

Имидж Стил Просперитет

А може би ще Ви е интересно да прочете и Какви мъже харесват жените?

фотокредит колаж с нетърговска цел – мрежата, заглавно изображение-pikrepo.com