актуални Тенденции есен-зима 2022

fashion style man

Любопитно ли Ви е в каква посока е добре да се движите, за да сте в крак с времето? Преди за обновите гардероба си, се запознайте с предложенията на дизайнери и производители. Смело навлизат едрите геометрични десени, метализираните тъкани и пастелните тонове! Бъдете забележими, интересни и актуални!

Галантността се завръща, за моя радост, а надявам се и на много други дами. След хип-хоп вълната, която ще е тренд тази година, през 2022-ра, идва времето на изискаността – погледнете в колажа!

Също така, визията на “лошото момче” с голямо сърце ще превзема и модните подиуми, и житейските сцени. Разбира се, аутфитите за ежедневието или специални случаи, трябва да са съобразени с Вашия темперамент, ценности, стил на живот и т.н.

Вероятно, всеки от Вас се е губил в морето от информация и предложения, но въпреки това желае да има впечатляваща и вълнуваща визия. При мен винаги може да откриете най-актуална информация за света на модата и най-ценните съвети за стил! Защото без стил, тенденциите са само приумици! И тази година съм Ви приготвила много изненади и обучения, ако искате да сте една крачка пред другите – запишете си консултация още днес! 

И накрая – Честит първи януари, уважаеми господа! Бъдете “по детски чисти и по мъжки силни” (самоцитирам се )!

колаж и текст:  © Милена Белчева – Вашият имидж консултант
Имидж Стил Просперитет

фотокредит колаж- мрежата 

заглавна снимка: PedramNormohamadian_unsplash