Стилът е всичко

Уважаеми читатели,

⚜️ Нюансите безспорно са важни! За тях говорих в предната публикация. Но имат значение не само цветовете, сами по себе си, а и това в какви пропорции и комбинации са, как действат на психиката, какви оптични илюзии и визуални ефекти създават, когато са в съчетание с други тонове, при различни фактури на платовете и т.н.


⚜️ Не случайно корпорациите и публичните личности, съобразно целевите си стратегии и желано въздействие, отделят толкова внимание на лога и цялостен бранд, в това число и униформи. В ежедневието, изборът на дрехи и аксесоари, чрез които градите оптимален гардероб, трябва да е следствие на информирано решение, а не мотивирано от идеята просто да имате какво да носите, или повлияно от някоя реклама.


⚜️ Когато имате необходимите познания и съвети от специалист, ще знаете на кои детайли във визия и поведение да обръщате внимание. Ще имате нужната увереност, че изглеждате винаги впечатляващо добре, че разкривате пълния си потенциал и се движите в правилна посока! Предприемете тази важна крачка още сега!

С уважение,
⚜️ Милена Белчева – имидж консултант ⚜️

Имидж Стил Просперитет

Участие по покана на RI Communications Ltd, за проект “Сутрешно мотивационно кафе”