Презентация и мотивация

RI Communications Ltd: Знаете, че марките се променят лесно, но личности по-трудно? Или с други думи казано начина ни на представяне пред околните е от изключително значение, а имидж консултантите са професионалистите, които могат да ни подпомогнат. Нашият гост е избрал тази дейност за свое призвание. Предстоят пет дни, в които е добре да четем внимателно тук:

Уважаеми читатели!

Времената, нравите и модите се менят, но желанието ни да бъдем красиви, приети, ценени и обичани, е неизменно. Точно в тази посока съм насочила своята енергия, опит, знания и умения.

Казвам се Милена Белчева и в ролята си на имидж консултант, съдействам на хората да се възприемат, чувстват и изглеждат великолепно всеки ден.
Представянето ми точно днес е щастливо съвпадение, тъй като 23-ти ноември е Международен ден на имидж консултанта, обявен от AICI, както и световен ден на хуманността.

 Образованието ми в сферата на модния дизайн и журналистика, допълват моя вътрешен усет за хармония, а неизчерпаемото ми вдъхновение помага да предам на хората увереност в тяхната стойност и потенциал.Чрез прецизен анализ на Личния профил, Цветотип и Стил, всеки получава най-подоходящите нюанси за дрехи, прическа, грим, аксесоари, както и предложения за актуален и функционален гардероб.

 Вярвам в максимата “Добрият имидж – винаги на мода” и моят първи мотивиращ призив към Вас е свързан именно с това – да развивате максимума на своята визия, интелект и качества, защото това е най-ценната и сигурна инвестиция!

 Опознайте и оптимизирайте Вашите цветови палитри, стил, мисловни нагласи, изказ и невербални послания. Когато те са правилните, ще привлекат точните хора и събития в живота Ви!


С пожелания за добри случвания!
Милена Белчева, имидж консултант Имидж Стил Просперитет

по покана на RI Communications Ltd за проект “Сутрешно мотивационно кафе”

Заглавно изображение:hannah-olinger-unsplash