седмица на модата – париж SS22

Какво ново през есента?

E, приятели и почитатели на Имидж Стил Просперитет , човек и добре да живее, е подвластен на изкушения. Особено, свързани с емоциите от магията на стила и красотата. Време е да напомня, че започна Парижката седмица на модата:

Седмица на модата в Париж

Тя ще представи колекция пролет – лято 2К23 и със сигурност ще вдъхнови мнозина за нови цветови комбинации и стилови интерпретации. В периода от 26 септември до 4 октомври 2К22, дефилират колекциите на Saint Laurent и неговия модерен прочит на 80-те, Stella McCartney, Junya Watanabe, Mame Kurogouchi, Paul Smith, Balenciaga, Valentino. Може да се насладите на еклектиката от строгост и флорални акценти на Dries Van Noten, характерните разработки в стил италиански поли guêpières на Christian Dior, футуристичните решения на Balmain. Вижте световните промени, отразени от Yohji Yamamoto, в еко концепциите на Lisi Herrebrugh and Rushemy Botter„ The Plastic Sea“, Раят на Marc Jacobs, идеите на Miu Miu и други.

оригинален кадър Karl Hab, източник: PFW

Обновление за настроение

Това е финалният пристан за презентиране на най-новите сезонни решения в модния свят. Впечатление правят елегантните линии на Schiaparelli, подсилени от контрастни цветови съчетания и ярки акценти – бижута, копчета, очила. Обърнете внимание и на ретро романтиката във визиите на Chloé, на драматичните модели в портокалово на Roland Mouret, на пищните обеми при Dior. Хладните дни ще преминат в радостно вълнение за ефирен и свеж полъх от нови сезонни приключения и забавления.

Напомням, че каквото и за изберете като нови линии, аксесоари и колорит, трябва да е съобразено със спецификите на Вашия силует, черти на лицето, характер, стил на живот, цветотип и вътрешна естетика.

С пожелание за уют, хармония и красиви случвания,

Милена Белчева – Вашият имидж и lifestyle консултант