Павел Крачунов – МУЗИКА И БИЗНЕС

Модна визитка Павел

С поглед към звездите

Павел Крачунов е една от личностите, с които бързо ще скъсите дистанцията и вероятно ще прекарате доста часове в забавни и увлекателни разговори на какви ли не теми, в непринудена приятелска атмосфера. Той е едновременно доста концентриран и сериозен, но и „пъстра птица“, любопитна за всичко иновативно и интересно в света.

Успешно успява да балансира живота си и да съвмести бизнес проектите си с многобройните си интереси и занимания в сферата на изкуството – композиране, пеене, фотография, книги, реклама, ландшафтни решения…Стилът му е по-скоро минималистичен, с акцент върху комфорта. Предпочита спортните и ежедневни дрехи, без фрапиращи десени и необичайни кройки.

Харесва меките материи и аксесоарите, които подчертават артистичната му душа – изискани колани с токи на китари, атрактивни тематични висулки, комбинации от кожа и сребро. Сигурна съм, че съм провокирала Вашето любопитство и нека заедно научим малко повече за отношението му към модата и стила.

снимка – личен архив П.Крачунов

ЗА МОДАТА КАТО СТИЛ НА ЖИВОТ

Практичното или естетичното е водещо при теб в ежедневния ти избор на облекло?

И двете. Старая се да изглеждам добре според случая.

Ако няма ограничаващи избора ти фактори, какво ще предпочетеш – конфекция от някой МОЛ, дреха/аксесоар от любим бутик, или посещение при класен шивач?

Обичайно си купувам конфекция от МОЛ-а, но после почти винаги дооправям при шивачката ми (усмихва се)

Опиши каква за теб е идеалната визия за мъж, без условност за повод, епоха, стил. Може да дадеш и пример с филмов или литературен герой, който те вдъхновява.

Джеймс Бонд!

ЦЕННОСТИ И ИЗБОРИ

Какво е посланието, което искаш да предадеш с излъчването и облеклото си?

„Интелигентност“ и  „Елегантност“. Мисля че ги изразявам.

Има ли аксесоари и дрехи, с които не се разделяш, независимо по сантиментални или други причини?

Не, нямам дрехи, към които да съм привързан, рано или късно сменям всичко, но в продължение на десетина години носих скъп за мен часовник.

Коя е дрехата или аксесоарът, от които никога няма да се изкушиш, колкото и да бъдат налагани от модните тенденции?

Потурести дънки. Не ми допадат.

Харесва ли ти да експериментираш с различна визия и стил, или ако имаше възможност би носил само едни и същи дрехи-пр.дънки с тениска, шорти, костюм…?

Харесва ми да имам елегантни дрехи за всеки повод, но не експериментирам прекалено.

Кои са за теб най-фрапиращите грешки/абсурдни съчетания, които са те смущавали в стайлинга на мъжете? Изключваме популярното недоразумение „чорапи със сандали“.

По-скоро, проблемът според мен е, че няма никакви интересни съчетания. Масово младите избират да са облечени в черно, както и да следват модатата на едни и същи прически, най-често 2-ри номер при мъжете, а като дрехи, обикновено слагат анцузи и суичъри. Няма достатъчно разнообразие цветове и модели, поне моите наблюдения са такива.

В ТЪРСЕНЕ НА ХАРМОНИЯТА

Убедена съм, че правилната стойка, оптималният избор на храна, режим, хигиена и двигателна култура се отразяват на самочувствието, на начина, по който изглеждаме и облечени. Какви са твоите съвети в това отношение и wellness правила, които спазваш?

Според мен, тялото ни е единственото нещо, което притежаваме и никакви дрехи не могат да оправят лошата грижа и липса на отношение към него. Трябва да има повече дисциплина в храненето и то най-вече просто да се ограничи приема на храна, а не само да се чудим какво още да приемаме, за да сме по-здрави.

Има ли популярни личности, които за теб са пример за подражание, безупречен стил, класа?

Не, няма. Всеки трябва да си намери своя стил, всички сме различни.

Имаш ли любими дизайнери и изобщо – следиш ли модните трендове, или според теб това е по-скоро в сферата на интереси при жените?

Не, не следя. Хубавото тяло, облечено с нещо по мярка винаги е на мода.

имидж, интервю, стил
колаж – Димитър Дачев

КРАСОТАТА – ЗАГАДКА И РЕАЛНОСТ

Какво е отношението ти към модерните „екстри“ в мъжката визия – пиърсинг, татуси, цялостна епилация, рисунки по скалпа, ползването на гланц за нокти и устни, носенето на клинове, стринг бельо и т.н. Къде е границата, кое приемаш и кое – категорично-не?

Границата за мен е в това дали избраната процедура е за постоянно или не. Перманентните неща не ги разбирам, както е при татуировките. Именно защото обичам разнообразието, всичко което може да се слага и маха, приемам че е ок.

Консултираш ли се понякога с приятели, родители или специалисти относно избора на облекло, или разчиташ единствено на своите естетични критерии? Би ли поискал и приел съвет от жена, която според теб изглежда винаги отлично и има неподражаем стил?

Да, бих приел съвет в тази посока.

Кои са предпочитаните от теб цветови нюанси за дрехи и обзавеждане?

Не харесвам много черно и бяло, независимо че се използват масово. Умерената им употреба понякога е приемлива. За мен хубавите съчетания са тези на топъл със студен цвят.

Ако трябва да опишеш твоята личност и визия с една песен, коя ще е тя?

Stairway to heaven на Led Zeppelin.

Да разнообразим с погледа и на една дама-фотограф по темата – Антоанета Петрова

интервю и колаж: Милена Белчева – имидж консултант

Имидж Стил Просперитет ©

снимки-личен архив Павел Крачунов