Мисия – здраве

вода, интервю

Здравей, Маргарита!

Днес е световният ден на водата и използвам повода да зарадвам читателите с това интервю, което съм убедена, че ще бъде много полезно за тях. Знаем, че здравната култура и стил на живот са неизменна част от нашия имидж, затова благодаря, че прие поканата да ни запознаеш с една необикновена вода и твоя път към нейните необятни възможности.

Кои са трите ключови показателя, които отличават Канген от обикновената и минералната вода?

✍️ Канген се отличава от всички останали води по три показателя:

Тя е антиоксидантна. Богата е на активен водород, който неутрализира свободните радикали и дава живот на клетката – така съхраняваме младостта и тонуса си.

Водата Канген е алкализирана чрез процес на електролиза и е с различна алкалност от 2.5ph до 11.5ph. Всяка една от 7-те вида води,които прави уреда е с доказана алкалност, като най-ценни са тези с 2.5 и 11.5 ph.

Също така добавям, че тя е преструктурирана – микроклъстерите на Канген водата позволяват бързото й проникване в клетката, а от там и извличането на токсините, което я прави най-желана за бърза детоксикация на телата ни. За разлика от другите води, които успяват да проникнат и изчистят само междуклетъчното пространство.

С какво те спечели този бранд, кога и как се превърна в твоя мисия и начин на живот?

✍️ Още на 2-я месец след като започнах да пия водата, разбрах,че енергията, с която се сдобих, се дължи изцяло на Канген водата.

Работех по 16 часа дневно на крак и за пръв път от много години не усещах болката в краката и умората. Това ме накара да се замисля и да я препоръчам на свои приятели, чувствах се здрава, енергична и млада. Реших и други свои здравословни проблеми, които са типични за нас жените и мога да ги споделя с всеки, който желае.

Резултатите са толкова вдъхновяващи, че ставате представители на Канген семейно, това действа ли сплотяващо за отношенията ви?

✍️ Да, определено! Всички в моето семейство имаме уреди за Канген вода и всеки един от нас работи за общата ни мисия – да помагаме на повече хора за постигане на тяхното физическо, ментално и финансово здравe.

Сега сме повече време заедно и обединени в една обща кауза, която ни прави щастливи и удомлетворени!

Тъй като аудиторията на Имидж Стил Просперитет е предимно от жени, сподели някои от ползите, които те ще имат при употребата на този уникален продукт?

✍️ Първо – ще усетят прилив на енергия и ще се разделят с умората! Това е особено актуален проблем, особено с настъпването на пролетта!

Ще детоксикират клетките си, ще хидратират и алкализират тялото си.

Могат да използват водата и в домакинството си за почистване и дезинфекция на дома си, за обработка на рани, за пране, за готвене, за изчистване на храната си от химия, за козметични цели.

Как водата може да стане част от разкрасителната ежедневна рутина?

✍️С водата с 6.0 ph, дамите могат да мият лицето си, да пръскат за заздравяване на скалпа .
С 11.5 ph могат да използват за почистване като мицеларна вода, за премахване на излишния себум. С тази вода могат да приготвят лосиони и маски за лице.Тя е и естествен обезмаслител.

След какъв период настъпват първите промени в организма и в какво се изразяват?

✍️След около 2 седмици могат да бъдат решени проблеми с дехидратиране на кожата, умората, намаляване на кръвната захар и нивата на холестерола, запек , изгаряния по кожата.

Бързи резултати се наблюдават и при подагра, различни алергии, дерматити.

При какви медицински неразположения най-често се обръщат хората към този вид подпомагащо лечение?

✍️Колкото хора, толкова и специфични случаи, но ще споделя някои интересни факти.
Д-р Хироми Шиния , който прави колоноскопии е автор на книгата Ензимният фактор и има практика над 45 години в японски и американски болници, доказва че след три месечен прием на Канген вода с 9,5 рн, дебелото черво се изчиства напълно от токсичните отпадъци, а то е пряко свързано си имунитета ни!

✍️Всъщност алкализираното тяло е нормалната среда за здравите клетки, докато подкисилената среда е предпоставка за развитието на ракови клетки и др.патогени. Сами разбирате, защо твърдим, че Канген водата дава живот на вас и вашите тела.

✍️Най-лесният начин да поддържате телата си здрави е чрез пиене на Канген вода.
Тя ви дава антиоксидантите, алкализира и изчиства телата ви и ви дава нужната енергия, за да успявате да се справите с натовареното ежедневие и оксидативния стрес. Аз наричам това“ Живот без проблеми”

Какъв е твоят призив по повод днешния световен ден на водата?Посвещаването на тази дейност ли е твоят пример и принос към здравето на хората?

✍️Тъй като Канген водата доказано променя живота и здравето на хората в три направления – физическо, ментално и финансово аз ще пожелая на всички ви да се докоснете до магията на този ИЗВОР НА ЖИВОТ наречен Канген вода и да промените своя живот внасяйки повече здраве и стойност в него!

Уважаеми читатели, за консултации по темата можете да се свържете с Маргарита Вълканова чрез ФБ страницата Мисия “Здрави и Успешни” , също и с добавяне в групата “Академия здрави и успешни”. Погрижете се за Вашия сияен вид!

С уважение и благопожелания,
Милена Белчева – Вашият имидж консултант ©
Имидж Стил Просперитет

заглавно изображение:maddi-bazzocco_unsplash, колаж – М.Белчева, кадри личен архив М.Вълканова