десени есен-зима`20-21

десени, принтове, материи

Уважаеми почитатели на стила и модата!

Продължавам темата за тенденциите с още едно предложение, свързано с принтовете на дрехите. Лично аз, препоръчвам да се консултирате преди покупки, тъй като не всеки десен е подходящ за Вашето излъчване, темперамент, цвят на кожата, или може да се предлага в неудачни за Вас пропорции. Всеки детайл от облеклото е важен и срива или благоприятства Вашия добър имидж!

Кои са по-важните акценти:

Десени: Принтовете на цветя и шевици са актуални вече и за мъжкия гардероб, често в комбинация с графични елементи както в облеклото, така и в дизайна на обувките. Хит е и монохромната визия в каре или райе. Животинските принтове са предимно с гладка фактура и без толкова пунктуално следване на шарката. През 2021-ва ще бъде модерна и шарката “рибешка кост”, пчелните кутийки, едри ромбове и ситни цветчета.

Комбинации: дантела и вълна, релефно и гладко плетиво, тясно и широко райе, шотландско каре с флорални мотиви.

Материи: Предпочитани са металическите матирани повърхности при кожата и текстила. Копринен плюш, букле, туид, кашмир, мохер, -изборът е завиден!

Цветове: златисто, сребристо, каки, турско и пауново синьо, бежово-кафявата гама, тебеширените нюанси на розово, синьо, жълто и корал. Често се залага на графитеното и оловно сиво.

Приложение: При обувките, включително при домашните чехли, безспорен хит е кадифето – в тъмно тюркоазено синьо, пудра, искрящо зелено и виолетово. При връхните облекла има комбинация от плътно палто върху копринено боди. За тази тенденция е необходимо да сте доста смели. Повечето модели са с външен колан и силно подчертана талия.

Желая Ви този прохладен настъпващ период да е изпълнен с красиви и уютни мигове, очарование и вдъхновение! Запишете час предварително, за да обсъдим оптималните решения за гардероба Ви, нови и комбинации с налични дрехи и аксесоари, което ще помогне да си спестите излишни разходи.

Вижте и първата част по темата за десените на 2021-ва.

Прочетете и споделете!

Милена Белчева – Вашият имидж консултант ©     

Имидж Стил Просперитет

фотокредит колаж с илюстративна, нетърговска цел – мрежата, заглавно изображение – pars-sahin-unsplash