Имате ли визия за Вашата визия?

визия за вашата визия

Защо е толкова важен този въпрос?

? Всеки от нас разполага с еднакво време от денонощието, чували сме. Но въпреки ограниченията, от него зависи по какъв начин ще го оползотвори и какви резултати ще постигне.


? Дали ще съумее да отдаде нужното на своето тяло, ум, дух и душа, или ще се попадне в капана на битовизмите и изтощението?
? Ще живее ли според своето призвание, или ще плаща с времето и уменията си, за да сбъдва чужди мечти?
? Също така, ще успее ли да поддържа високо ниво на енергия и хигиена на общуване? Или ще остави мотивацията му да се изпари безследно? Живеейки така, че да изразходи силите си за безполезни разговори и привидно развличащи, но лишени от ползотворност дейности?


Начинът, по който изглеждаме е съществен, но малък фрагмент от целия имидж! Затова е по-важно да имаме ясен поглед за всичко в живота ни. Защото той е пълнота и случващото се във всички негови сфери определя къде сме и как ще продължим! Много често при проблеми в работата, напълно игнорираме начина по който общуваме, изглеждаме и се храним, например. Това води до допълнително неудовлетворение от нас и света.


Понякога с един разговор и малки преобразявания, може да направим чудесата!

Пишете ми, ако желаете да (си) подарите:
Имидж анализ и персонална книжка / презентация с препоръки и акценти, съобразени с Вашата спецификация и желан начин на живот!

Консултация – подарък за ваш приятел или роднина, със или без повод! Какво по-приятно от неочакваните изненади и спонтанни жестове?

Когато инвестираме в личностно си развитие и живеем, съобразно високите си ценности и цели, даваме добър пример и на другите. В тази връзка, колкото по-стойностен подарък направите за себе си или близък, толкова по-силно ще бъде Вашето себеуважение. И тук не става въпрос за цена, а за стойност. Спомнете си, колко често сте били разочаровани от формални подаръци, които сте получавали, или се адресирали към някого, колкото да отчетете повода.

Ако инерцията Ви е обзела и имате нужда от промяна, времето е точно сега. Вероятно често си казвате, че ще направите една или друга промяна, но винаги намираме оправдания за отлагате. Признавам, че и аз понякога трудно се измъквам от този синдром. Светът, обаче, е твърде динамичен, за да допуснете да Ви повлече и да Ви определят обстоятелствата, вместо Вашите избори. Изберете дали да живеете в духа на “всеки ден – една и съща”, или със стил и осъзнатост.

Вгледайте се в масата навън – харесва ли Ви? Искате ли да бъдете неразличима част от нея, или искате да се отличите с класа, интелект и друго ниво на възприятие?

Прочетете и споделете!
Милена Белчева – Вашият имидж консултант

ИМИДЖ СТИЛ ПРОСПЕРИТЕТ

колаж-личен архив, заглавна снимка via_ana-francisconi-unsplash