За мен

С широка усмивка и благопожелания за хармония в живота, Ви привествам с добре дошли в сайта! Убедена съм, че тук ще намерите освен ценни и интересни предложения, също много полезни и вдъхновяващи съвети и идеи.

Накратко за мен:

  • Автор съм на поетични книги, отзиви, рецензии, публицистични материали.
  • Основател съм на платформата за изкуство и култура “Арт клуб МонограМ”
  • Създател на персонални програми и книга за стил, красота и личностно развитие, с мото “Добрият имидж – винаги на мода!”
  • Автор на поредица и интервюта за личен стил “Модна визитка”

Идеята ми да бъда имиджмейкър консултант датира от средата на 90-те години. Още преди ерата на интернет успявах да събера достатъчно тематична информация, която е интересна, полезна и практически приложима.

Професионалните ми и лични занимания, по един или друг начин, винаги са били свързани с изучаване и прилагане на тази комплексна наука. Водена от любовта си към модата, стила и хармонията във всички жизнени сфери, успях да систематизирам и изведа структура за работа с цел изграждане и поддържане на желания имидж и стил на живот!Образованието ми по Моден дизайн и специализациите които имам – Журналистика и Педагогика, са ми дали отлична база и поле за действие и развитие. Била съм консултант по мъжка мода, по-късно управител на търговски център. Работила съм 5 години в рекламна агенция и над 5 години като организатор на музикални и театрални събития. Получените специфични познания и умения в тази насока, са моята съкровищница, чието богатство искам да споделя с Вас!

Заповявайте да се запознаем и чрез рубриката “Интервюта и проекти”, вероятно имаме много допирни точки като ценности и интереси!

С уважение:

М.Белчева © Имидж Стил Просперитет