Защитени ли са личните ми данни?

Консултации и програми

Защо ми е необходима повече информация за Вас?

Всеки, който се обърне за консултация към мен, влиза в ролята на доверител.  За мен понятието доверие е ключово и затова ползвам именно този термин. Наред с това, коректността, етиката и професионалният подход предполагат двупосочна конфиденциалност.

За да предоставя оптимално конкретни отговори на това, което Ви вълнува, е нужно да минем етап на опознаване. Той може да бъде по-символичен или по-задълбочен, но е базова стъпка към добро партньорство.

Контактната информация, за която моля, е за да се съобразя с предпочитания от Вас начин и стил на комуникация. Персоналните детайли използвам при изчисление и анализ, според съответната тема, за да отговаря на Вашия профил и предпоставки. Знаете, живеем във вибрационна Вселена, където всичко е код, число, стойност, цветово, звуково съответствие…

Моята цел е да бъдете удовлетворени. Да Ви дам нови и полезни неща, да усвоите и прилагате наученото и да се радвате на добро самочувствие и просперитет. Това става, когато на база получените детайли, персонализирам темите за всеки, разглеждайки го като неповторима личност.

Имате и привилегията да пазя файл с резюме от преминатите обучения и срещи, за да проследяваме личната Ви трансформация и прогрес!

За да мога да Ви изпращам специализирани материали, според Вашите нужди и интереси и защото съм сигурна, че комуникацията ни ще е ефективна и ще продължи през годините. 

Защо е необходимо на Вас да предоставяте данните си?

Информацията от сайта, моя социална мрежа, или предоставена по време на консултация, може да служи за:

• регистриране на нови клиенти и поддържане на комуникация по телефон, имейл или друг установен и законов начин.
•   коректно предоставяне на предлагана от мен услуга, за която ме търсите целенасочено.
•   оптимизиране на услугите ми чрез конкретна обратна връзка
•   изпращане на информация за събития, които организирам
•  напомняне за Ваш ангажимент, свързан с поставено от мен задание след консултация, с цел постигане на желания отличен резултат и промяна •  предоставяне на бюлетин, информационни материали, продукти, бонуси към услуги, персонализирана помощна информация към съответната тема.

Имате възможност по всяко време да прекратите гореописаните съобщения, които е възможно да получите, при предоставени вече данни, като изпратите съобщение с ОТКАЗ на имейл: imageprosperity@gmail.com 

Как се случва физически това?

Данните предоставяте доброволно. При консултации и обучения на живо ще Ви дам декларация за съгласие. В нея има опции какво позволявате да споделя анонимно и по желание – примерно да отговоря на зададен от Вас въпрос, разкажа за случай, промяна и т.н. Имате и възможност да посочите период, в който искате файлът да бъде съхраняван.

Допълнително може да попълните анкета, която съм разработила така, че да е полезна и за двете страни.

Какво става, ако предоставите некоректни данни?

Създава се излишно напрежение и усещане за неуместна мнителност, недоверието става взаимно. Ще загубите времето ми, в което съм изчислявала и анализирала нещо, което ще е ефективно като информация за Вас, ще се лишите от ползите и препоръките, които резонират именно на Вашата същност и стил. Но вярвам, че работя с интелигентни хора, които ще се въздържат от подобни практики.

С удоволствие ще съдействам за Вашия оптимален ИМИДЖ СТИЛ ПРОСПЕРИТЕТ.

Радвам се, че Ви има и че осъзнавате нуждата от себепознание и разгръщане на личния потенциал.

Запознайте се с всички детайли на Общи условия за ползване на сайта и Политика на поверителност!

С уважение, 

Милена Белчева – Вашият имидж консултант ©

Имидж Стил Просперитет

заглавно изображение с нетърговска цел: kaboompics