Даровете на доверието

Много съм доволна от съветите, които Милена Белчева ми даде по време на консултация за цветови анализ. Никога дори не бях чувала за него… Препоръчвам!

Пламена Бучинска

отзив

Милена- едно Чудо в нашия така динамичен и забързан свят, един Извор на енергия, светлина ,цветове, поезия, Човечност. Една приятна Лудост, от която всеки има нужда, за да се чувства Жив. Жена, винаги в невероятен стайлинг, бляскавост и мъдрост. Миленка, от теб научавах и научавам винаги много и получавам съвети във всяка една сфера. Продължавай да бъдеш Себе си. Невероятна и професионалист!

Красимира Райчева

agi

“Здравейте, Милена! Толкова много Ви благодаря за анализа, изобщо не очаквах да е толкова детайлен и комплексен, истински впечатлена съм! Трябва да призная, че съм много щастлива с палитрата, която ми отива. Това не означава, че реално притежавам тези цветове в гардероба си. 🙂 Много е удобно, че книгата е в дигитален вариант и в момента я използвах, за да сравнявам тонове, към които се насочвах онлайн. Трябва да кажа, че вече избрах  и първата си блуза, благодарение на палитрата. Нямам търпение да използвам знанието и да се вдъхновя. Наистина приятелките ми са избрали страхотен подарък, защото знаят, че имам нужда и смятам, че тази информация ще има огромно влияние за мен.”

Аглика Караджова

Това, което правиш е изключително интересно и завладяващо. Има много какво дадеш на хората! Нека страстта, която изпитваш, те води напред!

Евелин Коста - коуч, предприемач

Ах, потънах в това изумление от цветове и нюанси! Благодаря сърдечно за полезните материали! С огромна признателност за жеста, за отделеното време и персонално внимание към мен и моята приятелка. Сесията в добра компания мина неусетно! Продължавай да твориш добро и то ще ти се върне! Мотивира ме да живея по моите стандарти!

Д.Братова - кардиолог

wowowo! СТРАХОТНА сте!!!!Пожелавам да мислите и действате със замах и в мащаб! Бъдете смела! Открийте своята дъга!

С почит!

Зл.Цолова - бизнес дама

Душата ми ликува от срещата ми с Милена. 
Случайни неща няма. Бях запленена от нея като човек, от излъчването ѝ, от нещата, които предлага като услуги.
Тя съвместява много теми и може наистина да трансформира Вашия живот. Толкова мила, като една фея, нежна, в женската си енергия и толкова е това, което е нейното, тя гори в това, което прави. Помогна ми в много отношения. Дава много повече от това, което сте си поръчали…

Билге Мехмед - водеща, застраховател

Препоръчвам те с две ръце! Всичко, от което има нужда човек, ще го получи от твоите полезни съвети и атрактивни обучения!Чрез това, с което си се захванала, помагаш на всички нас да се развиваме, Продължавай да твориш!

Румяна Райчева - банков експерт

Беше ми много полезно и ти благодаря за всичко, което научих. Много изчерпателно, красиво и мотивиращо. Със сигурност ще се възползвам от съветите и насоките, които си предоставила. За първи път получавам толкова дълга книжка. Голямо впечатление ми направи и самият дизайн, като форми и цветове – много добре изглежда визуално. Поздравления! Продължавай да правиш това, което правиш! Вдъхновяваш!

Магдалена Иванова - предприемач

елвира

“Направи много добро впечатление страницата Ви! Някакси чисто енергийно чувствам, че съм на правилното място. 🙂 Програмата “Стил за милиони” ми звучи чудесно, доверявам се напълно на Вашата преценка. Прави ми впечатление, че във Вашия живот красотата винаги намира и външното си проявление. И точно това е най-ценното, което имам да науча.

И успявам с Вас!”

Елвира Цветанова - японист

Мелина Бонева

„Направеният анализ ми даде интересни насоки и идеи за цветове, накара ме да се замисля кои цветове обичам и как ме карат да се чувствам и ме вдъхнови да започна да експериментирам с нови нюанси. Имаше много изненади, от цветове, които не съм харесвала, а са подходящи за мен, както и обратното. Също започнах да забелязвам много цветове, които преди съм игнорирала като скучни. Със сигурност при следващото ми пазаруване, че гледам по-внимателно и определено имам желание за творчество и експерименти. Информацията е много изчерпателна. Интересно преживяване, кара те да се замислиш за себе си, предпочитанията ти, предубежденията ти. Определено препоръчвам, ако искаш да разчупил рутината в гардероба си 🙂 “

Мелина Бонева

Никол

“Много ти благодаря за пожеланията и за труда, който положи, за да ми помогнеш! Следвам освен препоръките, свързани с анализа, също и списъка за бала и е изключително полезен! Изключително много благодаря за всички твои съвети!”

 

 

Никол Павлова - абитуриентка

Моника Василева

“Много Ви благодаря за помощта, топлотата и доверието, Милена. Изключително мила и любезна се, радвам се, че “случайно” попаднах и се спрях именно на Вас! И вече наистина нямам търпение да се докосна до вашият талант и професионализъм. 
…Много съм щастлива, че те открих….Толкова идеи за дрехи и комбинации се отключиха в главата ми, че направо не мога да повярвам! Колко малко е нужно на човек, за да открие себе си! През всичките години, никога не съм се осмелявала да купувам много цветни дрехи, а ако съм, то това са били нюанси в неподходящата за мен палитра и резултатът беше – слагам в гардероба и не ги нося. Сега вече имам толкова яснота, благодарение на теб! 
ТИ СИ Вдъхновение! (след срещата)”

Моника Стойчева - художник

“За мен е удоволствие да науча нещо ново за теб и за себе си. Много ти благодаря за труда, който си положила. Много цветове явно ми отиват на тена. Аз определено харесвам лилавата гама, но съм изненадана да разбера, че и тъмно зеленото и толкова нюанси на кафявото ми стоят чудесно също!” 

Маргарита Вълканова - бизнес дама, представител Kangen

“Благодаря за интересно поднесения и обстоен анализ!
Ще се постарая да избирам цветовата палитра, която според теб е най- подходяща за мен!”

Емилия Иванова - мениджър

“Миленка! Благодаря ти, страхотно е това, което виждам и наистина много полезно! Много работа си отхвърлила, перфектна както винаги!”

Светла Велева - хореограф

“Професионално и полезно! Задълбочен анализ и прекрасни и обосновани препоръки.”

Светла Райкова - психолог

“Милена е прекрасен човек и специалист! Тя подхожда с внимание и чудесно отношение към всяка жена, която има нужда да промени и подобри своята визия. С нея ще се преобразите от глава до пети и ще започнете да се радвате на себе си и живота, а хората около вас ще бъдат възхитени от новата ви визия. Доверете й се! Аз го направих и съм изключително доволна от нейната консултация!”

Йовка Трифонова - Бахов терапевт

“Благодаря за имидж консултацията! Невероятно пълна и задълбочена е, с много информация за това как да изглеждам отлично по всяко време! Трябва често да препрочитам и книгата с палитрите и съветите, да се консултирам с нея. С удоволствие ще те препоръчвам, за да може и други да се възползват от твоите знания и умения! Успех на начинанието в което мисля, че си отлично подготвена и ти е по сърце!”

Илия Савов

“Внимание, сърдечност, професионализъм от най-висока класа!!!

Това е изборът!!!”

Петър Машев - психолог

“Невероятна атмосфера! Благодаря за позитивният заряд, старанието и отзивчивостта през цялото време! Поздравления за креативността! С пожелание за повече прекрасни срещи! Продължавай да твориш и да се развиваш! Нека красотата. добротата и положителните емоции, с които даряваш околните се върнат при теб като магичен, неспирен кръговрат! Благодаря за споделените мигове!”

Деница Вичева

“Бих те препоръчала на всеки, знам че ще получи това което му трябва, съвместната ни работа също се получава и винаги бих била насреща за нея!

Желая ти успех с всеки един клиент!”

Фросияна Николова - корабен инженер

“Сърдечно отношение, всеотдайност и професионализъм в едно!”

Траяна Костадинова - социален работник

“Участвал съм на много лекции през годините. Тази беше една от най-полезните. Много полезна тема за имиджа. От него зависи как хората ни възприемат, особено важно е за бизнеса. Най-актуалната тема на запад през 2018 и 2019 година. Все повече лектори изнасят лекции и дават професионални консултации по тази тема. Горещо препоръчвам Имидж, Стил, Просперитет на 100%.”

Иван Иванов - психолог